Web
Analytics
Neem direct contact op

Margo de Vries

Eigenaar en psycholoog

Als psycholoog heb ik mijn sporen verdiend in jarenlange advisering en begeleiding bij loopbaan- en arbeidsvragen. Daarnaast heb ik als Hbo-docent lesgegeven in Loopbaanadvisering en re-integratie. Sinds 2003 ben ik als oprichter en eigenaar verbonden aan Adviesbureau Koers.

Ik help mensen graag om te ontdekken in welke richting zij goed tot hun recht komen. Mijn sterke kanten zijn gelegen in het maken van analyses, vaak met behulp van psychologisch onderzoek. Op basis hiervan geef ik gerichte en bruikbare adviezen aan klant en opdrachtgever. Ik verdiep mij graag in de achtergronden van mensen, en vind het belangrijk om ieder individu goed tot zijn of haar recht te laten komen.

Als psycholoog werk ik vanuit mijn christelijke levensovertuiging. Ik geloof dat ieder mens over unieke gaven en talenten beschikt. De vraag is hoe en waar je deze het beste kunt inzetten en ontwikkelen. Welke keuzes maak je wat betreft je studie, je loopbaan en in de verschillende zaken die in het leven op je afkomen?

Ik ben Registerpsycholoog NIP / Arbeid & Organisatie. Deze registratie biedt een kwaliteitswaarborg voor professionele dienstverlening.